• Календар

  • Дари отново с медал
   2016-05-13

     В предварителния кръг на Сингапурско - азиатската училищна олимпиада по математика - SASMO (Singapore and Asian Schools Math Olympiad), провел се на 16 април,...

  • „Знам и мога“
   2017-01-30

   Олимпиадата “Знам и мога“ е интердисциплинарна и предполага изява на знания и умения, придобити чрез обучението по различни учебни предмети от началния етап на...

  • Златен медал
   2017-05-04

      за Том Бернд Шефер от 2 „в“ клас от турнира по скокове на батут "Децата на южна слънчева България", който се проведе на 30.04.2017 г. в гр. Стара Загора....

  • МОЕТО УЧИЛИЩЕ
   2017-08-29

     МОЕТО УЧИЛИЩЕ ЕСЕ Училището не е само бялата дъска, по която разкриваме магията на чудния свят на знанието. Училището не е само чина, на който се учим да...

Добре дошли в сайта на ОУ "Любен Каравелов"!

Ние предоставяме качествено актуално образование, основано на исторически традиции в атмосфера на етични социални взаимоотношения, гарантирани от толерантност, етническа равнопоставеност и културно сътрудничество.

Календар

Анонимна анкета за проект "Твоят час"

По повод проучване степента на удовлетвореност и на резултатите от участието в проекта „Твоят час“ Екипът за организиране и управление на проекта е подготвил електронни анкети за учениците, техните родители и членовете на съветите „Твоят час“. Анкетите имат за задача да установят постигането на целите на проекта по отношение повишаване мотивацията за учене и на степента на съответствие на извънкласните дейности с интересите и потребностите на учениците.
Анкетите са анонимни, могат да бъдат попълвани до 01.07.2018 г. и са достъпни на следните електронни адреси:

 

Анкета за учениците: http://tvoiatchas.mon.bg/Students-Questionnaire.aspx

 

Анкета за родителите: http://tvoiatchas.mon.bg/Parents-Questionnaire.aspx

 

Анкета за членовете на съветите „Твоят час“: http://tvoiatchas.mon.bg/Advisory-Questionnaire.aspx

 

Информацията за анкетите и електронните адреси са публикувани и в секция „Съобщения“ в Информационната система за управление на проекта.

Подаване на заявления за участие в класиране за прием в първи клас

 От 29 май до 01 юни 2018 г. в ОУ "Любен Каравелов" - Ямбол

ще се приемат заявления за участие в класиране за прием в І клас.

 

От ръководството

родителска среща за VІІ клас

СЪОБЩЕНИЕ

 

На 9 май 2018 година от 18,30 часа в зрителната зала на ОУ „Любен Каравелов“ – град Ямбол ще се проведе родителска среща за VІІ клас с представители на профилирани и професионални гимназии.

От ръководството

Благодарствено писмо

Благодарствено писмо до родителите

на Александър Добринов Стефанов от ІV г клас

 

Екипът на ОУ “Любен Каравелов“ - Ямбол изразява своята признателност и благодарност към Александър Добринов Стефанов от ІV Г клас и неговите родителите, които доброволно се включиха в ремонта на ІІІ етаж, обновен по проект „Аз обичам моето училище“ на Фондация „Лайтсорс“. Биляна и Добрин Колеви дариха материалите и отделиха от времето си, за да положат труд и усилия за довършване на коридора и фоайето.

Мило семейство, най-искрено ВИ  желаем крепко здраве, щастие и благополучие. Надяваме се Вашата  ползотворна дейност да бъде пример за подражание на други родители и взаимно да превърнем училището в любимо място на нашите деца. Място, където да бъдат щастливи.

А щастливи ли са… ще се справят с по-голяма лекота с трудните уроци, ще бъдат по-добри и по-спокойни, по-уверени и окрилени. Ще повярват в себе си и ще осъществяват с лекота мечтите си.

Ще търсят силата и мъдростта, за да живеят истински, смислено и достойно. Ще могат да обичат и да прощават, да търсят и да намират, да вярват и да се вълнуват, да мечтаят и да сътворяват, да виждат света... със сърцето си!

 

Благодарим!

Прочети още...  Прочети още...