• Календар

  • МОЕТО УЧИЛИЩЕ
   2017-08-29

     МОЕТО УЧИЛИЩЕ ЕСЕ Училището не е само бялата дъска, по която разкриваме магията на чудния свят на знанието. Училището не е само чина, на който се учим да...

  • Благодарствено писмо
   2017-09-08

   Благодарствено писмо до родителите на Александър Добринов Стефанов от ІV г клас   Екипът на ОУ “Любен Каравелов“ - Ямбол изразява своята признателност и благодарност към Александър Добринов Стефанов от ІV Г клас и...

Добре дошли в сайта на ОУ "Любен Каравелов"!

Календар

Благодарствено писмо

Благодарствено писмо до родителите

на Александър Добринов Стефанов от ІV г клас

 

Екипът на ОУ “Любен Каравелов“ - Ямбол изразява своята признателност и благодарност към Александър Добринов Стефанов от ІV Г клас и неговите родителите, които доброволно се включиха в ремонта на ІІІ етаж, обновен по проект „Аз обичам моето училище“ на Фондация „Лайтсорс“. Биляна и Добрин Колеви дариха материалите и отделиха от времето си, за да положат труд и усилия за довършване на коридора и фоайето.

Мило семейство, най-искрено ВИ  желаем крепко здраве, щастие и благополучие. Надяваме се Вашата  ползотворна дейност да бъде пример за подражание на други родители и взаимно да превърнем училището в любимо място на нашите деца. Място, където да бъдат щастливи.

А щастливи ли са… ще се справят с по-голяма лекота с трудните уроци, ще бъдат по-добри и по-спокойни, по-уверени и окрилени. Ще повярват в себе си и ще осъществяват с лекота мечтите си.

Ще търсят силата и мъдростта, за да живеят истински, смислено и достойно. Ще могат да обичат и да прощават, да търсят и да намират, да вярват и да се вълнуват, да мечтаят и да сътворяват, да виждат света... със сърцето си!

 

Благодарим!

Прочети още...  Прочети още...

МОЕТО УЧИЛИЩЕ

Прочети още...

 

Прочети още...

МОЕТО УЧИЛИЩЕ

ЕСЕ

Училището не е само бялата дъска, по която разкриваме магията на чудния свят на знанието. Училището не е само чина, на който се учим да овладяваме различни науки и умения.

Прочети още...